Nytt medlemssystem

ENGLISH BELOW!

Hej!

I Klatregruppa i Bø gik vi i høsten 2020 over til et nyt medlemssystem via NIF(Norges Idrettsforbund). Dette er led i at gøre det frivillige arbejde bag Klatreklubbens aktiviteter enklere. I den anledning har vi bemærket overraskende få medlemmer har flyttet sig til det nye system, på trods af stor pågang til vores fasciliteter. Derfor opfordre vi til, såfremt du er bruger af vores fasciliteter, at du registrerer dig i vores nye system. Dette kan du gøre her: https://medlemskap.nif.no/711112

OBS: På grunn av en feil i NIF’s system kan man dessverre ikke legge inn utenlandske telefonnumre. Det du skal gjøre med utenlandsk telefonnummer, er å skaffe deg et norsk telefonnummer eller låne deg til det, og opprette deg som bruker med det. Når du har opprettet deg som bruker kan du endre telefonnummeret ditt til det rette igjen. Fejlen er kendt internt i NIF.

Semesterkort som beviser medlemsskap ligger ikke lenger på Nr. 1 Fitness, men fås tak i på https://minidrett.nif.no som vist på bildet:

ENGLISH: In Klatregruppa i Bø during the autumn of 2020 we’ve started using a new system for our members. This is an attempt to make the volunteer work behind the scenes easier. In this process we’ve noticed a fairly small amount of members joining the new system. Despite many people using our fascilities. Therefore we’d like to make a kind reminder for you to pay for the membership and register, if you’re using any of our services. You can register here: https://medlemskap.nif.no/711112

NOTE: Due to an error within the system provided by NIF, you’re unable to register using foreign phonenumbers. However, there is a workaround. If you register using a valid norweigan number, you’re able to change it to your own details after registration. This error is known by NIF.

The semester card you can find on https://minidrett.nif.no:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s