Fortsatt innstilt aktivitet

Vi følger fortsatt retningslinjene fra FHI og NIF og all aktivitet vil være innstilt inntil videre. Dvs. at alle arrangementer i nærmeste fremtid avlyses og Nr. 1 fitness har fortsatt stengt.  Følg med på facebook og nettsiden for oppdateringer. 

Mens vi venter kan man fylle dagene med hjemmetrening(heng i alt som henges i kan eller hva med å lage et fingerboard selv?), dra på eventyr til glemte og skjulte buldre, puss frem nye buldre(fett, gi en lyd om hvor), se på disse filmene. Mye morsomt man fortsatt kan gjøre med god avstand og margin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s