Bli med på barneklatring og ungdomsklatring!

Vi vil fra høsten 2019 tilby klatring og buldring for barn og unge gjennom ukentlige arrangementer. Arrangementene vil være faste for grupper på opptil 12 personer. Det vil bli delt i to aldersgrupper; barneklatring med barn fra 6 år til 9 år og ungdomsklatring med barn fra 10 år til 13 år. Vi ønsker gjennom mye lek og moro å fremme bevegelsesglede, klatreglede og gleden ved å være ute.

Samlingene er gratis, men forutsetter at barnet har betalt medlemskap hos oss(les mer om medlemskap her).

Høres dette spennende ut? Bli medlem i vår facebookgruppe “Barneklatring i Bø”, hvor det vil komme mer informasjon. Ta kontakt på mail klatregruppa@yahoo.no eller via tlf. på 00 47 98 44 20 76 eller 00 45 52 73 28 68 om det skulle være noe.

Bli med å bygge et barne- og ungdomsmiljø i klubben slik at vi kan stimulere til mer klatring i lokalsamfunnet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s