Vårt tilbud

Et aktivt og mangfoldig klatremiljø

Klatregruppa i Bø ønsker å skape et aktivt og mangfoldig klatremiljø som nyttegjør seg av alle de gode klatremulighetene Bø har å by på. Klatring er en aktivitet for alle, uansett alder, og vi ønsker derfor å også tilby klatring for barn og unge under trygge og organiserte rammer! 

Vi har ukentlige treninger for tre aldersgrupper: 6-7-åringer på mandager(17-18), 8-9-åringer på mandager(18-19) og ungdommer fra 10 og oppover på torsdager(18-19). Treningene skjer i Buldrerommet i kjelleren på Nr. 1 Fitness, i klatreveggen på Gullbring eller som fjellklatring ute i nærmiljøet. Gjennom treningene ønsker vi å fremme bevegelsesglede, klatreglede, mestringsfølelse, motoriske evner, trygghet, samarbeid og gleden ved å være ute. Ungdomsgruppen vil i tillegg ha noe større fokus på klatreteknikk og ruteforståelse. 

På terminlisten er oversikten over hvor vi befinner oss til hvilken tid, samt andre arrangementer som tilbys. All informasjon gis på denne facebookgruppen. Mer inngående informasjon om organiseringen finnes i klubbbens klatrehåndbok

Ved interesse eller spørsmål, ta kontakt med

Maja Pape Møller
majapape@hotmail.com/0045 23404255

eller

Ingebjørg Midtaune
i.midtaune@hotmail.com /+47 47170760