Innendørs

Vi tilbyr både buldring og klatring inne.
Buldring
Buldringen skjer i kjelleren på Nr. 1 Fitness(Sandavegen 8) og er åpent for alle medlemmer og ikke medlemmer under treningssenterets åpningstider. Medlemmer av Klatregruppa kommer gratis inn hele døgnet ved kjøp av adgangskort i resepsjonen. 
Regler for bruk av buldrerommet under koronatiden:
  • Alle MÅ registrere kortet sitt når de ankommer nr. 1 fitness. Dette er nr. 1 fitness sin måte og logge alle som kommer og går, sånn at en eventuell smittekjede registreres. Det er derfor strengt forbudt å lukke inn folk uten kort. (Hvis ikke man har kort, kan dette kjøpes i reseptionen på nr. 1 fitness.)
  • Max 6 pers i selve buldrerommet om gangen. Her gjelder første til mølla prinsippet. Vi oppfordrer derfor til å skrive i facebook chatten ”lets climb”(hvem som helst kan legge til folk, så huk tak i noen du vet har tilgang) når man drar på buldrerommet sånn at andre har en idé om hvor mange som er der. I tillegg oppfordrer vi til rullering. Dvs. at når man har forsøkt seg på et problem forlater man buldrerommet og henger i gangen for pause. Imens kan en annen forsøke seg på et problem, for så å bytte igjen.
  • Hold avstand
  • Sprit hendene når du går inn og ut av rommet
Klatring
Klatringen gjøres på Gullbring(Gullbringvegen 34) på gitte fredager fra 17-21 i perioden Oktober-Mars. Se semesterplanen(“link her”)for hvilke dager som er satt av til åpent bruk, samt mer nøyaktige tider. Fredagsklatringen er gratis for medlemmer, ikke-medlemmer må betale Gullbrings vanlige drop-in pris.
Bruk av klatreveggen:
– Inntil videre må alle som benytter seg av veggen ha brattkort
– Medlemmer skal vise brattkort og medlemskort i resepsjonen ved ankomst
– Man må ta med egen sele, taubrems og tau

– Fredagsklatringen skjer på eget ansvar uten noen ansvarlige fra Klatregruppa til stede.

Ved spørsmål angående klatreveggen ta kontakt med Sigrun Ente(98442076).